Pointing at tablet

PR-software waarmee je tijd bespaart

Bespaar iedere dag tijd dankzij onze slimme software: De Perslijst, PR-Newsroom en Persvragen.

Zoek, creëer en verzend met De Perslijst

Persberichten, mailings én nieuwsbrieven

Altijd een actuele mediadatabase bij de hand

Maak in de meest uitgebreide en echt gecontroleerde Nederlandse mediadatabase de perfecte selectie van titels, journalisten en influencers voor jouw persbericht. Makkelijk, AVG-proof en volledig betrouwbaar.

Creëer en verstuur unieke persberichten

Bepaal je eigen lay-out, kies lettertypen en maak templates met onze simpele drag & drop editor. Mail zoveel en zo vaak als je wilt. Ook geschikt voor mailings en nieuwsbrieven, nog makkelijker dan MailChimp!

Gemakkelijk mediamonitoren

Wil je weten welke publicaties jouw persbericht heeft opgeleverd? Of alles monitoren rond jouw merk? Wij werken samen met de bekende mediamonitoringdiensten zoals Media Info Groep, LexisNexis, Monalyse, RTV Monitor etc. Eenmalig of vaker monitoren? Geen punt!

Gevestigde bedrijven, start-ups, overheden en organisaties vertrouwen al ruim 20 jaar op De Perslijst.

Dat zegt genoeg, toch?

Hilton RAI TU Delft TUI Heineken Rijkswaterstaat KPN Gemeente Amsterdam Gemeente Rotterdam Provincie Zuid-Holland
Voor mij is De Perslijst dé mediadatabase voor de PR-wereld. Persvragen maakt consistente beantwoording van vragen eenvoudig.
Menno van der Vlist
Senior manager external communications Heineken
0
Gebruikers
0
Persberichten p/m
0
Journalisten en influencers
0
Jaar actief

Andere PR-software

Bespaar nog meer tijd met onze andere oplossingen

PR-Newsroom

Een speciale pagina voor de media, op jouw eigen website. Zet in één gemakkelijke beweging al jouw persberichten, beeldmateriaal, contactinformatie etc. op je eigen website. Eenvoudig aan te passen aan jouw huisstijl en te koppelen aan De Perslijst.

Persvragen

Verzamel, verdeel en beantwoord persvragen. Samen met je collega-woordvoerders heb je altijd en overal een duidelijk overzicht van nieuwe en reeds beantwoorde persvragen. En je bouwt een database op waarin staat wie in de organisatie kennis over een specifiek onderwerp heeft. Voorkom dubbel werk en werk gemakkelijk samen.

PR-Bootcamp

PR-Bootcamp organiseert regelmatig korte kennissessies voor PR-professionals, ter inspiratie of als opfrisser. Na een PR-Bootcamp sessie ben je weer up-to-date en heb je niet alleen nieuwe kennis opgedaan, maar ook nieuwe vakgenoten ontmoet.

Laatste publicaties

JP Verhagen (Rembrandthuis) over het gebruik van PR-Newsroom: ‘Het is voor mij echt een time saver.'

JP Verhagen (Rembrandthuis) over het gebruik van PR-Newsroom: ‘Het is voor mij echt een time saver.' Wat was in eerste instantie de reden dat je met een newsroom wilde gaan werken? ‘Voorheen werkte ik met grote internationale pr-bureaus. Vaak hadden die een newsroom voor hun klanten of een zeer goed...

Jeroen Goeman Borgesius over journalistiek en de Dutch PR-Awards bij New Business Radio

[Marketing Report Radio] Jeroen Goeman Borgesius (PR-Dashboard) over redacties, journalistiek en The PR-Awards   Onze oprichter Jeroen Goeman Borgesius was te gast bij Marketing Report Radio op New Business Radio. Ze spraken hem over redacties, journalistiek en de Dutch PR-Awards. Luister hier naar...

Interview Marketingreport: PR en marketing strijden vaak om aandacht en geld

Marketingreport interviewde onze oprichter Jeroen Goeman Borgesius. Over het PR-vak, hoe het zich ontwikkelt, over AI en over het feit dat PR-mensen echt niet bang hoeven te zijn voor die ontwikkelingen. Lees het artikel hier.

Villamedia nieuws

Villa Media

Laatste berichten van de Website over Journalistiek